stcrt-2009-13000-001.png Ontwerpbestemmingsplan Geluidzone industrielawaai Elzenburg–De Geer

Ontwerp

Burgemeester en wethouders van Oss maken bekend dat met ingang van 3 september 2009, gedurende 6 weken, het ontwerpbestemmingsplan Geluidzone industrielawaai Elzenburg–De Geer ter inzage ligt in het kader van de zienswijzenprocedure, als bedoeld in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. De herziening betreft een kleine aanpassing van de geldende geluidzone ten westen van de Maaskade en de Scheldestraat. Bij de voorbereiding van het bestemmingsplan Elzenburg–De Geer is gebleken dat de geldende geluidzone van de bedrijventerreinen Elzenburg en De Geer aan de zuidwest zijde wordt overschreden. Om deze reden is het facetbestemmingsplan Geluidzone industrielawaai Elzenburg–De Geer opgesteld.

Ter inzage

De stukken zijn in te zien bij de balie Publieksvoorlichting gevestigd in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur. De stukken worden tevens langs elektronische weg digitaal beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website www.oss.nl onder het thema leven en wonen/bouwen en wonen/bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 14 oktober) kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp indienen bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, Postbus 5, 5340 BA Oss. Een zienswijze kan naar keuze ook mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, telefoon (0412) 629 631.

Naar boven