stcrt-2009-12999-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bathmenseweg 24 te Lettele’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 3 september tot en met 14 oktober 2009 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70), en de Openbare bibliotheek Schalkhaar (Oerdijk 38) ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 26 augustus 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Bathmenseweg 24 te Lettele’

Doel van het voorliggende nieuwe bestemmingsplan is de realisatie van de vrijstaande woning op het perceel Bathmenseweg 24 te Lettele juridisch-planologisch mogelijk te maken.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de website: www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven