stcrt-2009-12960-001.png Goedkeuring artikel 11 WRO wijziging bestemmingsplan Buitengebied

Burgemeester en wethouders van Kessel maken bekend, dat Gedeputeerde Staten van Limburg op 4 augustus 2009 hebben goedgekeurd de navolgende wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied:

Een wijziging van de bestemming Agrarische doeleinden A in de bestemming Agrarische doeleinden, bouwperceel A(b), gelegen aan de Keizersbaan te Kessel, plaatselijk bekend Keizersbaan ong. (gemeente Kessel, sectie I nr. 109), t.b.v. het oprichten van een agrarisch bedrijf (tuinbouwbedrijf).

Het besluit ligt met ingang van 3 september 2009 gedurende 6 weken op werkdagen van 09.30 uur tot 12.00 uur ter inzage in het gemeentehuis, afdeling Grondgebied, Markt 1, Kessel. Voor inzage buiten deze tijden kunt u een afspraak maken.

Tegen dit besluit kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroep dient te worden ingesteld gedurende zes weken na de bekendmaking van dit besluit. Dit besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het betreffende besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Kessel, 2 september 2009

Burgemeester en wethouders van Kessel,

secretaris,

B. Timmermans.

Burgemeester,

L. Imkamp.

Naar boven