stcrt-2009-12954-001.png Vastgestelde wijzigingsplannen gemeente Dronten artikel 3.6 lid 1 sub a Wro

Burgemeester en wethouders van Dronten maken bekend dat de volgende wijzigingsplannen zijn vastgesteld en ter inzage liggen:

  • 1. Rendierweg 10 en 16 (9010.19). Het plangebied betreft de percelen Rendierweg 10 en 16 te Dronten. Het wijzigingsplan verandert de bestemming van de percelen van bedrijfsdoeleinden naar een agrarische bestemming.

  • 2. Swifterbant-Elandweg 71 (9010.21). Het plangebied betreft het perceel Elandweg 71 te Swifterbant. Het wijzigingsplan maakt erfvergroting van dit perceel mogelijk in verband met het bouwen van een berging voor machines en landbouwproducten.

U kunt de desbetreffende stukken van 3 september tot en met 14 oktober 2009 (6 weken) tijdens openingstijden inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl/website onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen – bestemmingsplannen.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijk beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze hebt ingediend bij het college van Dronten;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij het college van Dronten in te dienen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u – tijdens de beroepstermijn – een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 2 september 2009

Het college van Dronten,

secretaris,

R. Kool.

Burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Naar boven