stcrt-2009-12946-001.png Bekendmaking ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre maken conform de bepalingen van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 46 lid 4 van de Woningwet bekend dat zij voornemens zijn om middels een projectbesluit ex artikel 3.10 Wro bouwvergunning te verlenen ten behoeve van het splitsen van een bestaande woonboerderij op het perceel plaatselijk bekend Rooisestraat 6 te Waalre. Het project betreft het splitsen van een bestaande woonboerderij in twee woningen en het verkleinen en splitsen van een bij de bestaande woonboerderij behorend bijgebouw.

Ingevolge de bepalingen van afdeling 3.4 Awb, artikel 3.11, lid 1 Wro en het bepaalde in artikel 46 lid 4 van de Woningwet liggen het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met de bijbehorende stukken vanaf donderdag 3 september 2009 tot en met woensdag 14 oktober 2009 ter inzage bij de receptie op het gemeentehuis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19 te Waalre. Tevens zijn de ontwerpbesluiten te raadplegen via de gemeentelijke website, www.waalre.nl, vervolgens klikken op ‘actueel’ en daarna op ‘nieuwsberichten’.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zijn of haar schriftelijke of mondelinge zienswijze met betrekking tot het plan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre, Postbus 10.000, 5580 GA Waalre.

Voor het geven van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u hiervoor binnen de inzagetermijn een afspraak te maken met de heer K. de Jong van het team ruimtelijke ontwikkeling (040-2282539). Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

Naar boven