stcrt-2009-12931-001.png Ter visielegging ontwerpprojectbesluit samenwoonschool Nigtevecht

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat er vanaf donderdag 3 september 2009 gedurende zes weken een ontwerpprojectbesluit en een ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende stukken ter inzage liggen. De stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis aan de Molendijk 34 te Loenen aan de Vecht en kunnen gedurende kantooruren (van 9.00–12.00 uur) of op afspraak bij de afdeling VROM worden ingezien.

Gedurende voornoemde termijn kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 99, 3632 ZS te Loenen aan de Vecht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling VROM via telefoonnummer 0294-236227.

Plangebied

Het projectgebied ligt aan de noordoostelijke zijde van Nigtevecht en sluit aan op de woonwijk Oost en Vecht.

Samenwoonschool

Het projectbesluit heeft betrekking op de ontwikkeling van een samenwoonschool te Nigtevecht. De realisatie van de samenwoonschool is gebaseerd op de samenvoeging van de twee bestaande basisscholen in Nigtevecht, De Tweemaster en De Flambouw, en de buitenschoolse opvang van De Boerderij.

Loenen aan de Vecht, 3 september 2009

Burgemeester en wethouders van Loenen.

Naar boven