stcrt-2009-12922-001.png Ontwerp-bestemmingsplan Vennerode (Goirle)

Burgemeester en wethouders van Goirle maken bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 10 september 2009 het ontwerp-bestemmingsplan Vennerode gedurende zes weken (tot en met 21 oktober 2009) voor een ieder ter inzage ligt.

Doel

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot het bouwen van 33 woningen.

Ligging en begrenzing

Het plangebied omvat het perceel kadastraal bekend gemeente Goirle, sectie E, nummer 3439. Dit perceel wordt omsloten door de Venneweg, de Wermenbossestraat, de Kromakkerstraat en de Papenweg te Goirle. Voor de exacte omvang en ligging van het plangebied wordt verwezen naar de verbeelding (plankaart).

Ter inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur in de hal van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle.

Het plan is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website: www.goirle.nl onder bestemmingsplannen/ontwerp.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerp-bestemmingsplan zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

  • * schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle), of

  • * mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar (telefoon 013-5310658).

Goirle, 9 september 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle,

de wnd. secretaris,

J.M. Tromp.

De burgemeester,

M.G. Rijsdorp.

Naar boven