stcrt-2009-12919-001.png Goedkeuring wijzigingsbesluit ‘Natuurherstel Oranjewoud-Katlijk (eerste module)’

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Fryslân op 19 augustus 2009 (kenmerk 844466) het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘Natuurherstel Oranjewoud-Katlijk (eerste module)’ heeft goedgekeurd. De wijziging betreft diverse percelen die gelegen zijn in het projectgebied, dat begrensd wordt door de Bisschoplaan, WA Nijenhuisweg, Houtlaan en Schoterlandseweg in Katlijk. Het wijzigingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming ‘Natuurgebied’ in de bestemming ‘Bosgebied’ en het aanbrengen van de aanduiding ‘houtwal/houtsingel’ op de plankaart binnen de bestemming ‘Agrarische Gebied 2’.

Ter inzage

Het goedkeuringsbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van vrijdag 4 september 2009, gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Beroepmogelijkheid

Tegen het besluit tot goedkeuring kunnen belanghebbenden, gedurende de termijn waarbinnen het wijzigingsplan ter inzage ligt, beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het goedkeuringsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dit geval treedt het ‘besluit’ niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Heerenveen, 3 september 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven