stcrt-2009-12915-001.png Ontwerpbestemmingsplan Midsland

De raadscommissie heeft op 7 juli 2009 besloten dat het ontwerpbestemmingsplan Midsland in september ter inzage kan worden gelegd. Hiermee begint de officiële juridische planologische procedure.

In januari van dit jaar vond een informatiebijeenkomst plaatst in het VMBO en heeft het voorontwerpbestemmingsplan Midsland voor eenieder ter inzage gelegen.

De reacties van de informatieavond en de schriftelijke inspraakreacties op het voorontwerp zijn meegenomen bij het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan Midsland. Iedereen die schriftelijk op het voorontwerpbestemmingsplan heeft gereageerd, heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Het nieuwe bestemmingsplan Midsland legt in eerste instantie de bestaande planologische situatie vast. De verschillende bestemmingsplannen die op dit moment gelden voor Midsland vormen de basis voor het nieuwe plan. Een aantal nieuwe beleidsuitgangspunten, die ook zijn opgenomen in het nieuwe bestemmingsplan Buitengebied, zijn tevens verwerkt in het nieuwe bestemmingsplan.

Procedure

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan Midsland gedurende 6 weken, vanaf vrijdag 4 september tot en met 15 oktober 2009, ter inzage in de bibliotheek te Midsland en bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Desgewenst kan het plan ook buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0562-446244.

Het ontwerpbestemmingsplan Midsland kan ook worden ingezien op www.terschelling.nl

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan Midsland kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief aan de raad van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA Terschelling West of mondeling door het maken van een afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven