stcrt-2009-12907-001.png Onherroepelijk bestemmingsplannen gemeente Twenterand

Burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen onherroepelijk zijn:

  • 1. Het bestemmingsplan ‘Woonzorgboerderij Nienenhoek 4 Den Ham’

    Deze planherziening heeft ten doel om de realisering van een woonzorgboerderij mogelijk te maken op het perceel Nienenhoek 4 te Den Ham. Deze woonzorgboerderij wordt gebouwd ter vervanging van het voormalige intensief agrarisch bedrijf ter plaatse en voorziet naast een dienstwoning in de huisvesting van 26 personen met een verstandelijke beperking en 6 personen met psycho-geriatrische klachten. Tevens wordt de mogelijkheid geboden voor dagbesteding in de zin van hobby-agrarische aktiviteiten.

  • 2. Het bestemmingsplan ‘Veterinair Centrum Den Ham’

    Deze planherziening heeft ten doel om een dierenartsenpraktijk en hippisch kenniscentrum te kunnen realiseren op een perceel gelegen aan de oostzijde van de Daarleseweg, ten zuiden van het gebied de Zandstuve, kadastraal bekend sektie N, de nummers 931en 934.

  • 3. Het bestemmingsplan ‘Hofjeswoningen Hoofdstraat, Vroomshoop’

    De partiële planherziening heeft ten doel om tussen perceel Hoofdstraat 53 en ‘de Puntkolk’ 10 hofjeswoningen te realiseren in een U-vormig gebouw;

  • 4. Het bestemmingsplan ‘Visserswoningen Vriezenveenseweg, Vroomshoop’

    De partiële planherziening heeft ten doel om ter plaatse van de huidige parkeerplaats 12 wooneenheden in de vorm van 6 visserswoningen ter realiseren. Daarbij wordt tevens de bocht in de Vriezenveenseweg meer naar het zuiden verlegd.

De bestemmingsplannen liggen vanaf 4 september 2009 voor eenieder bij de publieksbalie ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Tevens kunnen de plannen 1 en 2 ook digitaal worden ingezien via www.twenterand.nl.

Naar boven