stcrt-2009-12843-001.png Vooraankondiging bestemmingsplan Maasoeverzone

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb) geven burgemeester en wethouders van Vlaardingen kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan Maaoeverzone. Het gebied wordt begrensd door de Deltaweg en de Maassluissedijk in het noorden, de Heliniumweg in het oosten, de oostgrens van RWZI Groote Lucht in het westen en de Nieuwe Waterweg in het zuiden.

Omdat hier geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld, zal omtrent dit voornemen overeenkomstig artikel 1.3.1. lid 2 Bro geen inspraak zijn, geen mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen en geen gelegenheid aan een onafhankelijke instelling om advies uit te brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt naar verwachting half 2010 gedurende zes weken ter inzage gelegd. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend. Van de terinzagelegging wordt vooraf kennisgegeven in Groot Vlaardingen, de Staatscourant en op de internetsite van de gemeente Vlaardingen (www.Vlaardingen.nl).

Vlaardingen, 2 september 2009

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven