stcrt-2009-12827-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Woonzorgcomplex Oude-Tonge’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oostflakkee maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend, dat het projectbesluit ‘Woonzorgcomplex Oude-Tonge’ als ontwerp-projectbesluit ter inzage wordt gelegd. Het plangebied behelst de locatie Melkweg te Oude-Tonge. Middels dit projectbesluit wordt de realisatie van een Woonzorgcomplex mogelijk gemaakt.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 31 augustus 2009 tot 12 oktober 2009 tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Eisenhowerlaan 1, 3255 VA Oude-Tonge. Het gemeentehuis is ook iedere eerste en derde dinsdag van de maand geopend tussen 18:00–19:30 uur.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Eisenhowerlaan 1, 3255 VA OUDE-TONGE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van het taakgebied Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu voor het maken van een afspraak.

Oude-Tonge, 28 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Oostflakkee,

wnd. Burgemeester,

J. Heijkoop.

Secretaris,

J.T.M. Brouwer.

Naar boven