stcrt-2009-12804-001.png Ontwerpbestemmingsplan brede school Gildenplein

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Brede school Gildenplein’ met ingang van 2 september 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen is ook digitaal te raadplegen via onze internetsite www.gorinchem.nl. onder de kop ontwikkelingen/ruimtelijke ordening.

Het plangebied Brede school Gildenplein wordt begrensd aan de noordzijde door de Wijnkoperstraat, aan de oostzijde door de portiekflats aan de Schepenenstraat, aan de zuidzijde door de Vroedschapstraat en aan de westzijde door een waterpartij.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de bouw van de brede school Gildenplein waarin niet (geheel) is voorzien in het geldende bestemmingsplan.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze indienen. Degene die mondeling een zienswijze wenst in te dienen, kan hiervoor een afspraak maken met de heer R.H. Osenga van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoonnummer 0183-65 93 11.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Gorinchem, 31 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Gorinchem,

de secretaris.

De burgemeester.

Naar boven