stcrt-2009-12799-001.png Ontwerpbestemmingsplannen ‘Aalten-Zuid, Keizersweg 88’ en ‘Patrimoniumstraat 24’

Met ingang van vrijdag 4 september 2009 liggen gedurende zes weken voor iedereen de ontwerpbestemmingsplan ‘Aalten-Zuid, Keizersweg 88’ en ‘Patrimoniumstraat 24’ ter inzage. U kunt deze plannen tijdens kantooruren inzien in het gemeentehuis, locatie Nassaustraat 5 in Aalten. Ook is het plan te bekijken via onze internetsite www.aalten.nl, daarna doorklikken naar: → beleid en plannen → ruimtelijke plannen → plannen in ontwerpfase.

Het plan ‘Aalten-Zuid, Keizersweg 88’ maakt het mogelijk dat het bedrijfspand op het perceel Keizersweg 88 in Aalten wordt verbouwd tot een woongebouw. Op grond van het bestemmingsplan ‘Patrimoniumstraat 24’ wordt op de hoek Patrimoniumstraat/Bredevoortsestraatweg de bouw van een (half)vrijstaande woning mogelijk.

Tot en met 15 oktober 2009 kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze omtrent deze ontwerpplannen naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een reactie te geven kunt u contact opnemen met het team VRO, telefoonnummer 0543-49 3152.

Hogere grenswaarde nieuwe woning Patrimoniumstraat 24 te Aalten

Voor de op het perceel Patrimoniumstraat 24 te Aalten geprojecteerde woning dient een hogere grenswaarde als bedoeld in de Wet geluidhinder te worden vastgesteld. De hogere grenswaarde die wordt verzocht bedraagt maximaal 53 dB(A).

Het ontwerp van het besluit tot vaststelling van een hogere grenswaarde ligt met ingang van vrijdag 4 september 2009 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent dit ontwerpbesluit indienen bij Burgemeester en Wethouders, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Naar boven