stcrt-2009-12789-001.png Kennisgeving gedeeltelijk goedgekeurd bestemmingsplan Noordwest

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hellevoetsluis maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland op 10 juli 2009 het bestemmingsplan ‘Noordwest’ gedeeltelijk heeft goedgekeurd.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 27 augustus 2009 zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbende die zich tijdig tot Gedeputeerde Staten hebben gericht en belanghebbende die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een bedenking in te dienen bij Gedeputeerde Staten en belanghebbende die bezwaar hebben tegen de onthouding van goedkeuring een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Na het indienen van een beroepschrift kunt u ook – tijdens vermelde termijn – de Voorzitter van de genoemde Afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen.

Het besluit tot goedkeuring treedt in werking na afloop van de beroepstermijn.

Als een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, wordt het besluit van kracht, vóórdat op dat verzoek is beslist.

Aan het indienen van een beroepschrift en aan het verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Hellevoetsluis, 25 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis,

de secretaris,

J.C. Simons.

De loco-burgemeester,

W. Bouma.

Naar boven