stcrt-2009-12788-001.png Paraplubestemmingsplan ‘Smart-, grow- en headshops en belwinkels’

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend, dat met ingang van 3 september 2009 tot en met 14 oktober 2009 ter inzage ligt het paraplubestemmingsplan ‘Smart-, grow- en headshops en belwinkels’ dat door de raad op 16 juli 2009 is vastgesteld. Het paraplubestemmingsplan voorziet in een regeling voor alle bestemmingsplannen in de gemeente Breda met betrekking tot smart-, grow- en headshops en belwinkels. Alle bestaande smart-, grow- en headshops en belwinkels worden positief bestemd. Nieuwe smart-, grow- en headshops en belwinkels kunnen zich echter op grond van dit paraplubestemmingsplan niet meer binnen de gemeente vestigen.

Tijdens de terinzagelegging van het ontwerpparaplubestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het bestemmingsplan ligt gedurende de hierboven genoemde periode ter inzage in het Stadskantoor, infobalie, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda, het Dienstencentrum, Dorpsplein 13a te Ulvenhout, de Bibliotheek, Schoolstraat 11 te Prinsenbeek en ’t Web, Scheperij 13 te Teteringen. Voorts is het bestemmingsplan te raadplegen op de site van de gemeente Breda, www.breda.nl.

Degene die tijdig zienswijzen kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van zes weken beroep instellen bij de Raad van State, sector bestuursrecht, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het paraplubestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Breda, 25 augustus 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

N. van Mourik,

secretaris.

Naar boven