stcrt-2009-12745-001.png Vaststelling Projectbesluit en verlening bouwvergunning Oostwouder Dorpsstraat 44 te Oostwoud

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het projectbesluit ten behoeve van het herbouwen van een bedrijfsruimte op het perceel Oostwouder Dorpsstraat 44 te Oostwoud op 11 augustus 2009 door het college van burgemeester en wethouders van Medemblik is vastgesteld.

Inzage

Het vastgestelde projectbesluit, de bouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 28 augustus 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage aan de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. De stukken zijn ook in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp Ruimtelijke ordening → Ruimtelijke ordening → Procedures.

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan binnen een termijn van zes weken, ingaande op de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, door degenen die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht met betrekking tot het ontwerpbesluit en door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen kenbaar hebben gemaakt, beroep tegen dit besluit worden ingesteld bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank, postbus 251, 1800 BG te Alkmaar.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en tenminste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, alsmede de motieven van het beroep.

Naar boven