stcrt-2009-12730-001.png Inspraak Ontwerpstructuurvisie ‘Parel aan Zee +’ (artikel 2.1 Wro)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zandvoort maken bekend dat overeenkomstig het bepaalde in 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en art. 2 van de inspraakverordening van de gemeente Zandvoort met ingang van 28 augustus 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt de ontwerpstructuurvisie van de gemeente Zandvoort ‘Parel aan Zee+’.

Gebied

De ontwerpstructuurvisie betreft het gehele grondgebied van de gemeente Zandvoort.

Uitgangspunten

De opgave is om van Zandvoort een ‘Parel aan zee +’ te maken. Een mooi dorp met een eigen karakteristiek prachtig gelegen tussen zee en duinen. Binnen deze parel moet voldoende ruimte zijn voor het toerisme om te groeien, een uitdrukkelijke wens van zowel bevolking als politiek. Het huidige dorp en zijn ligging in de omgeving bieden hiertoe goede kansen.

De ontwerpstructuurvisie ligt gedurende de openingstijden ter inzage bij de centrale balie in het raadhuis (ingang Swaluëstraat) en in de openbare bibliotheek, Prinsesseweg 34 te Zandvoort. De stukken zijn ook te raadplegen op de gemeentelijke website.

Begin september wordt een inloopavond georganiseerd voor belangstellenden. Zie hiervoor de aankondigingen in de krant en op de website.

Gedurende de termijn van de terinzageligging kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijk dienen zienswijzen kenbaar gemaakt te worden bij het college van Burgemeester en Wethouders (Postbus 2, 2040 AA Zandvoort). Voor mondelinge reacties kan een telefonische afspraak worden gemaakt met mevr. L. van der Hek of T. Versteegen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefonisch bereikbaar onder het algemene nummer: 023-5740 100.

Naar boven