stcrt-2009-12687-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Blokland naast nr. 10

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van donderdag 27 augustus 2009 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Blokland naast nr. 10’, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage ligt op het stadskantoor te Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze termijn te bekijken op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → wonen → omgeving → bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan maakt de verplaatsing mogelijk van een rundveebedrijf. Deze verplaatsing is nodig om de nieuwbouw van de wijk Hofland-Oost fase 5 mogelijk te maken. Een deel van deze geplande woningen ligt binnen de stankcirkel van het Besluit Landbouw en zou zonder verplaatsing van het rundveebedrijf niet mogelijk zijn.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor een ieder de gelegenheid om tot en met woensdag 7 oktober 2009 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen kan een afspraak worden gemaakt tot drie dagen voor afloop van de termijn van terinzagelegging bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoonnummer 0348-476400.

Naar boven