stcrt-2009-12686-001.png Wijzigingsplan vastgesteld (art. 11 WRO)

Van donderdag 27 augustus t/m woensdag 7 oktober 2009 ligt de op 23 juni 2009 door Burgemeester en Wethouders van Ede vastgestelde Wijziging van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Hoge Valkseweg 68 te Lunteren’ ter visie bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 (ingang Achterdoelen) in Ede. Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via www.ede.nl/bestuur/nieuws/openbare-bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de aanduiding agrarisch middelgroot bedrijf naar agrarisch groot bedrijf.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u bezwaar maken tegen het besluit door het indienen van een bezwaarschrift bij Burgemeester en Wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient tijdens de bovenvermelde periode tevens een verzoek om voorlopige voorziening (voorlopige uitspraak) te worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tenzij tijdig, dat wil zeggen binnen de hiervoor genoemde periode, een bezwaarschrift én een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt de wijziging in werking na afloop van deze periode, dus op 8 oktober 2009.

Naar boven