Besluit Wester IJ-dock CV

De Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat heeft bij beschikking van 19 augustus 2009, nr. WSV 2009/5100 ingestemd met het door Wester IJ-dock CV ingediende evaluatieverslag op grond van artikel 39c WBB ter zake van de waterbodemsanering in het IJ ter plaatse van de Kop Westerdokseiland ten noorden van de Westerdoksdijk te Amsterdam.

Terinzagelegging

Het evaluatieverslag, de beschikking en andere van belang zijnde stukken liggen vanaf 27 augustus tot en met 8 oktober 2009 ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat Noord-Holland, afdeling Vergunningverlening en Handhaving (WSV), Toekanweg 7 te Haarlem, tijdens kantooruren, alwaar desgewenst een mondelinge toelichting op de stukken kan worden verkregen;

  • de Dienst Milieu en Bouwtoezicht, afdeling Milieuvergunningen, van de gemeente Amsterdam, Weesperplein 4 te Amsterdam, tijdens kantooruren.

Voor nadere inlichtingen kan men zich telefonisch wenden tot de bovengenoemde afdeling WSV (023-5301051).

Bezwaar

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan tegen bovenstaande beschikking door belanghebbenden gedurende de terinzagetermijn een bezwaarschrift worden ingediend. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat, per adres Rijkswaterstaat Noord-Holland, afdeling BBV, Postbus 3119, 2001 DC Haarlem. Het bezwaarschrift dient ten minste te bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • de vermelding van het bestuursorgaan dat de beschikking heeft genomen en zo mogelijk, de datum en het kenmerk van de beschikking;

  • een opgave van redenen waarom u zich met de beschikking niet kunt verenigen.

Verzoek voorlopige voorziening

Indien een bezwaarschrift is ingediend is het mogelijk om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Van de indiener van een verzoekschrift voor het treffen van een voorlopige voorziening wordt een bedrag aan griffiegeld geheven.

Omtrent de hoogte hiervan, de wijze waarop en de termijn waarbinnen u dit dient te betalen kunt u zich in verbinding stellen met de secretarie van de voornoemde afdeling.

De Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat,

namens deze:

de waarnemend directeur Water, Scheepvaart & Realisatie Infrastructuur,

L. Donner-VoříŠková.

Naar boven