stcrt-2009-12648-001.png Kennisgeving bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van 28 augustus 2009 gedurende een periode van zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Vreewijk’ (met bijbehorende stukken) voor eenieder ter inzage ligt bij :

  • het City Informatie Centrum, Coolsingel 197 (maandag van 13.00 uur tot 16.30; overige werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur), bereikbaar op telefoonnummer 0800-1545.

  • de secretarie van de deelgemeente Feijenoord, Maashaven oostzijde 230.

Het ontwerpbestemmingsplan (met bijbehorende stukken) is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.wonen.rotterdam.nl.

Het plangebied wordt – globaal bezien – aan de noordzijde begrensd door de Strevelsweg, Bree en Breeweg, aan de oostzijde door de spoorlijn Rotterdam–Dordrecht en Molenvliet, aan de zuidzijde door de Smeetlandsedijk en Slinge, en aan de westzijde door de Vaanweg, Pinksterweide, Dordtsestraatweg, Spastraat en Veldstraat.

Dit bestemmingsplan voorziet in een actualisering van de ter plaatse vigerende bestemmingsplannen en maakt tevens enige nieuwe ontwikkelingen mogelijk, t.w. nieuwbouw van woningen aan de Veldstraat/Spastraat, zorgvoorzieningen aan het Slag, alsmede verbreding van de singel aan de Langegeer.

In de toelichting van het ontwerpbestemmingsplan is, ter afronding van de inspraak, tevens het eindverslag van de inspraakprocedure opgenomen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur dS+V, RO/bestemmingsplannen, postbus 6699, 3002 AR Rotterdam.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden van maandag t/m donderdag via telefoonnummer 010-4894165.

Rotterdam, 26 augustus 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen:

H. Goedhart,

algemeen directeur dS+V.

Naar boven