stcrt-2009-12645-001.png Bekendmaking als bedoeld in artikel 8.2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en Wethouders van Beesel hebben op 24 augustus 2009 besloten vast te stellen de Wijziging van het bestemmingsplan Kernen Locatie Gouverneur van Hövelllaan 31, 5953 CT Reuver. Het plan bevat de wijziging van de bestemming ‘kantoren Dk’ in de bestemming maatschappelijke doeleinden M’. In het pand komt een centrum voor dagbesteding voor gehandicapten.

De planwijziging ligt met ingang van 27 augustus 2009 ter inzage in het gemeentehuis van Beesel, Raadhuisplein 1 in Reuver. Iedereen kan het plan kan daar inzien tijdens de openingsuren van het gemeentehuis bij de klantenbalie en de afdeling Grondgebied. Het plan kan ook worden ingezien via de website van de gemeente http://www.beesel.nl → Digitaal loket → Bouwen en wonen → Bestemmingsplannen.

Tegen het besluit tot vaststelling van de wijziging van het bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpwijzigingsplan. Beroep kan dan ook alleen worden ingesteld door een belanghebbende die kan aantonen, dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om binnen de wettelijke termijn zienswijzen in te brengen. Beroep moet worden ingesteld binnen de termijn van zes weken dat het besluit tot vaststelling van de wijziging van het bestemmingsplan ter inzage ligt.

De wijziging van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Reuver, 26 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

Secretaris.

L.M. Oord,

Burgemeester.

Naar boven