stcrt-2009-12571-001.png Inspraakprocedure voorontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Venhorst’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij inspraak verlenen op het voornemen om een nieuw bestemmingsplan in procedure te brengen voor het gebied ten oosten van bedrijventerrein Venhorst tot aan de Grote Baan. Het plan voorziet in de realisatie van elf extra bedrijfskavels.

Bovenstaand voornemen en bijbehorende stukken liggen ten behoeve van de inspraak met ingang van 27 augustus 2009 gedurende zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Deze stukken zijn tevens raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.boekel.nl) onder ‘Actueel’, ‘Bekendmakingen en vergunningen’ en dan ‘Ruimtelijke ordening week 35’.

Belanghebbenden en ingezetenen van de gemeente Boekel kunnen gedurende de termijn van terinzageligging hun inspraakreactie omtrent dit plan kenbaar maken. Het naar voren brengen van inspraakreacties kan schriftelijk dan wel mondeling bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel. Wij geven een voorkeur aan een schriftelijke reactie. Als u mondeling uw mening kenbaar wilt maken, dan kunt u binnen voornoemde termijn contact opnemen met de heer G. Klop van de afdeling ruimtelijke ordening.

Boekel, 18 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven