stcrt-2009-12535-001.png Ontwerpbestemmingsplan Bevershoek ter inzage

Burgemeester en wethouders van Binnenmaas maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Bevershoek vanaf 24 augustus 2009 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan Bevershoek heeft betrekking op de herstructurering van de bestaande woonwijk Bevershoek. Hierbij worden ongeveer 189 woningen gefaseerd gesloopt en maximaal 215 nieuwe woningen gebouwd. Ook de openbare ruimte wordt volledig opnieuw ingericht. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Groene Kruisstraat, Badhuisstraat, Bevershoekstraat en ’t Schenkeltje.

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan Bevershoek ter inzage ligt, bestaat de mogelijkheid voor eenieder om zienswijzen in te dienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen, kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Zaken om een afspraak te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan Bevershoek omvat een verbeelding, regels en een toelichting en is tevens digitaal te raadplegen op www.binnenmaas.nl.

21 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Binnenmaas,

de secretaris,

C.H.W.M. Post.

De burgemeester,

A.J. Borgdorff.

Naar boven