stcrt-2009-12528-001.png Bestemmingsplan Velp-Noord, 1e herziening locatie Schonenbergsingel 16, Velp

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Velp Noord, 1e herziening locatie Schonenbergsingel 16 Velp’ op 8 juli 2009 door de gemeenteraad gewijzigd is vastgesteld. Het bouwvlak is versmald en verdiept en een hoogtefout in het bestemmingsplan Velp-Noord is hersteld.

Wijziging

Bij de vaststelling is door de gemeenteraad een wijziging aangebracht ten opzichte van het ontwerp, zoals dat ter inzage heeft gelegen. De maximale toegelaten hoogte aangegeven op de plankaart bedraagt na vaststelling 11,5 meter. Een exacte beschrijving van de wijziging ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is te vinden in het raadsbesluit.

Ter inzage

Het plan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 27 augustus 2009 tot en met 7 oktober 2009 ter inzage in het gemeentehuis bij het Publieksbureau te De Steeg en in het servicecentrum Velp aan Den Heuvel 32. U kunt het plan met de bijbehorende stukken ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.rheden.nl).

Beroep

Beroep kan ingesteld worden door:

  • Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt.

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken.

  • Een belanghebbende die zich niet kan verenigen met de wijziging bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 8 oktober 2009 tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

De Steeg, 26 augustus 2009

Naar boven