stcrt-2009-12518-001.png Bestemmingsplan 3e gedeeltelijke herziening Landelijk gebied 2004 gewijzigd vastgesteld en ter inzage

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 6 juli 2009 het bestemmingsplan 3e gedeeltelijke herziening Landelijk gebied 2004 gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan 3e gedeeltelijke herziening landelijk gebied 2004 voorziet deels in reparatie van niet goedgekeurde onderdelen van het bestemmingsplan Landelijk gebied 2004, deels in actualisatie en afstemming op basis van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. Het raadsbesluit en de bijbehorende bijlagen waarin de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp zijn beschreven, zijn opgenomen als bijlagen in de plantoelichting.

Gedurende zes weken, vanaf woensdag 26 augustus 2009 tot en met dinsdag 6 oktober 2009, ligt het vastgestelde bestemmingsplan inclusief het raadsbesluit voor een ieder tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45, Wassenaar.

Het plan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.wassenaar.nl→plannen & projecten→bestemmingsplannen→bestemmingsplan 3e gedeeltelijke herziening Landelijk gebied 2004→vastgesteld bestemmingsplan.

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt dient te worden meegezonden.

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijzen naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Wassenaar, 25 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Wassenaar.

Naar boven