Ouderkerk

Ontwerpbestemmingsplan ‘IJsseldijk West’

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 27 augustus 2009 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘IJsseldijk West’ met bijbehorende stukken alsmede het ontwerp van het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en om geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan ‘IJsseldijk West’ betreft een integrale herziening van het bestemmingsplan ‘IJsseldijk West’ en de daarbij behorende herzieningen, is in hoofdzaak conserverend van aard en maakt nevenactiviteiten naast agrarische bedrijfsvoering en nieuwe functies binnen voormalige agrarische bedrijfscomplexen mogelijk.

Het plangebied bevindt zich in het zuidwesten van de gemeente Ouderkerk tussen de kernen Ouderkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. De zuidwestzijde wordt begrensd door de gemeentegrens met Krimpen aan den IJssel. De grens ten noordoosten wordt gevormd door de Abelenlaan, exclusief het plangebied van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Abelenlaan’.

Genoemde ontwerpen en de bijbehorende stukken liggen vanaf 27 augustus 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Ouderkerk, postbus 3018, 2935 ZG Ouderkerk aan den IJssel. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze dient u contact op te nemen met een medewerker van de bureau Ruimtelijke Ordening van het gemeentehuis. De ontwerpen en bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar (website: www.ouderkerk.nl, onder actueel, bekendmakingen, bestemmingsplannen) en liggen ter inzage tijdens openingstijden op werkdagen of na telefonische afspraak, indien noodzakelijk ook buiten kantooruren.

Ouderkerk aan den IJssel, 26 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven