stcrt-2009-12484-001.png Herhaalde terinzagelegging ontwerpbestemmingsplannen Torenzicht, Dorpshart en bouwaanvraag Dorpshart

De ontwerpbestemmingsplannen Torenzicht en Dorpshart met de relevante onderzoeken en de bouwaanvraag Dorpshart hebben ter inzage gelegen bij het BEL-kantoor. De ontwerpbestemmingsplannen en de onderzoeken zijn ook digitaal op de website van de gemeente Eemnes beschikbaar gesteld. Uit de reacties die wij hebben gekregen blijkt dat niet iedereen de ontwerpbestemmingsplannen en de bijbehorende documenten op de website heeft kunnen vinden of dat alleen verouderde documenten zijn gevonden. Het leek ons niet correct om deze reacties zondermeer naast ons neer te leggen. Er wordt veel belang gehecht aan de digitale beschikbaarheid, en dan moet het natuurlijk ook vindbaar zijn.

De ontwerpbestemmingsplannen Dorpshart en Torenzicht en de bijbehorende onderzoeken en de bouwaanvraag Dorpshart liggen daarom vanaf vrijdag 21 augustus 2009 nogmaals voor 6 weken ter inzage bij de balie vergunningen van het BEL-kantoor, Zuidersingel 5 te Eemnes. De ontwerpbestemmingsplannen en relevante onderzoeken zijn ook via www.eemnes.nl (digitaal loket/documentenbalies/bestemmingsplannen) te raadplegen.

Ontwerpbestemmingsplan Dorpshart en bouwaanvraag Dorpshart

Het bestemmingsplan en bouwaanvraag voorzien in de bouw van appartementen, winkels en horeca in het gebied in de omgeving van de Laarderweg, Noordersingel en Braadkamp. Het bestemmingsplan en de bouwvergunning worden conform de artikelen 3.30 en 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd voorbereid en bekendgemaakt.

Ontwerpbestemmingsplan Torenzicht

Het bestemmingsplan Torenzicht voorziet in de bouw van appartementen en woningen in het gebied waar nu winkelcentrum Torenzicht is gevestigd, Torenzicht 64 tot en met 78 te Eemnes.

Zienswijze

Gedurende de ter inzage legging, dus tot en met donderdag 1 oktober 2009 kunnen zienswijzen over beide ontwerpbestemmingsplannen en de bouwaanvraag Dorpshart worden ingediend bij de gemeenteraad, postbus 71, 3755 ZH Eemnes.

Als u al eerder een zienswijze heeft ingediend hoeft u dat niet nogmaals te doen. Deze zienswijzen worden meegenomen bij de beoordeling van onderhavige ontwerpbestemmingsplannen en bouwaanvraag Dorpshart. U mag natuurlijk wel een aanvulling geven op uw eerder ingediende zienswijze.

Naar boven