stcrt-2009-12480-001.png Bestemmingsplan Landelijk Gebied Vianen 2001

Wijzigingsplan ex artikel 11 Wro

Burgemeester en wethouders van Vianen maken bekend dat zij op 14 augustus 2009 het wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Landelijk Gebied Vianen 2001, wijzigingsplan Kruisweg 4 Vianen’ hebben vastgesteld conform artikel 4.5.3. van het bestemmingsplan Landelijk Gebied Vianen 2001. De wijziging betreft het laten vervallen van de aanduiding ‘niet-grondgebonden agrarisch bedrijf’ in de bestemming ‘agrarisch gebied met landschappelijke waarden’ en ter plaatse van de huidige bedrijfswoning de bestemming te wijzigen naar ‘woondoeleinden’. Voor deze omzetting behoeft de wijziging conform het besluit artikel 11 lid 7 van de Provincie Utrecht, niet eerst aan Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht te worden voorgelegd. Het plan kan na ter inzagelegging aan de provincie worden toegezonden ter kennisneming.

Het wijzigingsplan en het besluit liggen met ingang van 26 augustus 2009 gedurende zes weken, tot 7 oktober 2009 voor iedereen ter inzage op het stadskantoor te Vianen bij de Publieksbalie.

Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden tegen het goedgekeurde wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn van zes weken, tenzij gedurende die termijn naast het indienen van een beroep tevens bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Naar boven