stcrt-2009-12478-001.png Bekendmaking Ontwerpbestemmingsplan Distriport Noord-Holland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Distriport Noord-Holland, met ingang van 27 augustus 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft de voorgenomen ontwikkeling van een regionaal bedrijventerrein in de polder Westerkogge.

Het plangebied wordt begrensd aan de oostzijde door de Hulkerweg en de Venneweg, de zuidzijde door de N 243, de westzijde door de Dirk Jorisseloot en Park Westerkogge en tenslotte aan de noordzijde De Tocht.

Gedurende dezelfde periode ligt ook het ontwerp van het voor dit gebied vast te stellen exploitatieplan voor een ieder ter inzage.

Tevens liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage de Aanvulling op het MER Bedrijvenpark Distriport Noord-Holland en het Toetsingsadvies van de Commissie voor de milieueffectrapportage over het MER Distriport Noord-Holland en de aanvulling daarop, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder hiertegen schriftelijk of mondeling zienswijze indienen bij de raad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt, telefoon (0229)-548433.

De bovengenoemde stukken liggen ter inzage bij de afdeling bouwen en milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn. De afdeling is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 15.30 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

De op Distriport Noord-Holland betrekking hebbende stukken zijn ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en werken/bestemmingsplannen.

Naar boven