stcrt-2009-12436-001.png Ontwerpbesluit Esdoornlaan Uiterdijksehof, Nederhorst den Berg

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren hebben het voornemen om ten behoeve van de verwezenlijking van een project van gemeentelijk belang een projectbesluit als bedoeld in artikel art. 3.10 Wro te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor:

  • 1. Esdoornlaan t.h.v. Uiterdijksehof, Nederhorst den Berg: plaatsen van een bergbezinkbassin

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 augustus 2009 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis (afdeling REO) Rading 1, Loosdrecht en in de Bibliotheek aan de Tjalk 41 in Loosdrecht.

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op onze website www.wijdemeren.nl onder het kopje actueel ter inzage.

Tijdens de inzagetermijn kunt u zienswijzen over het ontwerpbesluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Een schriftelijke zienswijze stuurt u naar postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak, tel. (035) 65 59 557. Let op! Als u afziet van het indienen van een zienswijze, ben u niet meer gerechtigd om later in de procedure bezwaar te maken of beroep in te stellen tegen het besluit tot verlening van de vrijstelling, ontheffing of projectbesluit.

Naar boven