stcrt-2009-12427-001.png Tervisielegging ontwerpbestemmingsplan Jan van Galenlaan/Witte de Withlaan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bloemendaal hebben besloten om het ontwerpbestemmingsplan ‘Jan van Galenlaan/Witte de Withlaan’ met ingang van 28 augustus 2009 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage te leggen.

In het ontwerpbestemmingsplan Jan van Galenlaan/Witte de Withlaan wordt de bestaande situatie van de woningen aan de Jan van Galenlaan 1 t/m 19 en de Witte de Withlaan 2 t/m 6 in Bennebroek vastgelegd. Het behoud van het kubusachtige karakter staat daarbij voorop. Als reactie op het onthouden van goedkeuring aan dit deel van het bestemmingsplan Bennebroek 2006 door Gedeputeerde Staten zijn in dit ontwerpbestemmingsplan de bebouwingsmogelijkheden nadrukkelijker geformuleerd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Jan van Galenlaan/Witte de Withlaan’ kan van 28 augustus tot en met 8 oktober 2009 op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien op de volgende locaties:

  • Gmeente Bloemendaal, locatie Brouwerskolk: Brouwerskolkweg te Overveen;

  • Gemeente Bloemendaal, locatie Bennebroek: Bennebroekerlaan 5 te Bennebroek.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien op de gemeentelijke website via: www.bloemendaal.nl/wonen/bestemmingsplannen

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen dit besluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 201, 2050 AE Overveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer J. Rozema, telefoon (023) 52 25 555.

Naar boven