stcrt-2009-12421-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Oprichting woning aan de Gravenstate te Heythuysen’

Burgemeester en wethouders van Leudal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oprichting woning aan de Gravenstate te Heythuysen’ ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Dit plan heeft betrekking op de bouw van één woning aan de Gravenstate in Heythuysen en wel op het perceel dat is gelegen naast Gravenstate 1.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bij behorende stukken ligt met ingang van vrijdag 21 augustus 2009, aldus tot en met donderdag 1 oktober 2009, gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis Dorpstraat 1 te Heythuysen.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente Leudal (www.leudal.nl).

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het bestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die een mondelinge zienswijze wil geven kan dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0475) 859760.

Naar boven