stcrt-2009-12390-001.png Vaststelling wijzigingsplan deel perceel Grensstraat 92

Burgemeester en wethouders van Landgraaf maken bekend dat het wijzigingsplan ex artikel 3.6 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening voor een deel van het perceel Grensstraat 92, kadastraal bekend Ubach over Worms, sectie D nr. 587 in de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van 4 augustus 2009 hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan wijzigt een deel van bestemming op het betreffende perceel van ‘Agrarisch gebied’ naar ‘Agrarische bedrijfsdoeleinden’, zodat ter plaatse de realisatie van een opslagloods/werktuigenberging en uitbreiding van de verharding mogelijk is.

Het besluit tot vaststelling en het vastgestelde wijzigingsplan liggen vanaf 20 augustus 2009 t/m 30 september 2009 ter inzage bij de balie Grondgebied van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 te Landgraaf (openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00–12.30 uur en donderdag tevens van 14.00–17.00 uur). Het besluit tot vaststelling, het wijzigingsplan en de bijbehorende onderzoeken zijn ook digitaal in te zien op de internetsite van de gemeente Landgraaf (www.landgraaf.nl).

Tegen het voornoemde besluit kan door een belanghebbende op basis van de Algemene wet bestuursrecht, binnen de terinzagetermijn, een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Tevens kan de indiener van het beroepschrift bij de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het wijzigingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpwijzigingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Naar boven