stcrt-2009-12388-001.png Verleende bouwvergunning en projectbesluit voor het verbouwen van een bestaande winkelruimte tot woonruimte

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat op 4 augustus jl. is besloten om, op verzoek van de heer A. Baghaei, een bouwvergunning te verlenen en een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening te nemen teneinde het verbouwen van een bestaande winkelruimte tot woonruimte mogelijk te maken. De locatie is plaatselijk bekend als Lichtenbergerstraat 51A te Landgraaf en kadastraal bekend als gemeente Schaesberg, sectie E, nummer 238 (gedeeltelijk).

De verleende bouwvergunning en het projectbesluit hebben betrekking op het verbouwen van een bestaande winkelruimte tot woonruimte. De stukken kunnen met ingang van de dag na de datum van deze publicatie worden ingezien bij de balie Grondgebied van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 alhier, gedurende de openingstijden. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website. Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingsmogelijkheid voor de bouwvergunning en het projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van rechtsbescherming als één besluit gezien. Bent u belanghebbende én heeft u tegen het/de ontwerpbesluit(en) zienswijzen ingediend, dan kunt u binnen zes weken na de dag waarop de bouwvergunning en het projectbesluit bekend zijn gemaakt, schriftelijk beroep aantekenen bij de Rechtbank te Maastricht, sector bestuursrecht, Postbus 1988 te 6201 BZ Maastricht. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten: naam en adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Zo mogelijk dient een afschrift van het/de besluit(en) waartegen het beroep zich richt, te worden bijgevoegd. Tevens kan de indiener van het beroepschrift bij de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven