stcrt-2009-12375-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Heino

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 20 augustus t/m 30 september 2009 het ontwerpbestemmingsplan Heino met bijbehorende stukken ter inzage ligt in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolseweg 16 in Raalte en de bibliotheek Heino, A. v. Sonsbeeckstraat 1 te Heino.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op de website van de gemeente Raalte www.Raalte.nl onder Actueel/Ter inzage.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat globaal bestaat uit het gehele kern Heino zowel de woonwijken alsook de bedrijventerreinen.

Het bestemmingsplan omvat de actualisering van de vigerende bestemmingsplannen voor desbetreffende gronden. Het betreft hier een bestemmingsplan waarin hoofdzakelijk de in het vigerende bestemmingsplan aanwezige rechten zijn overgenomen, afgestemd op de gemeentelijke wijze van bestemmen. Hierbij zijn de vigerende ontwikkelingsmogelijkheden beoordeeld op basis van actualiteit.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Raalte. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Peter Hamming, telefoon (0572) 347 824 (Peter.Hamming@raalte.nl).

Naar boven