stcrt-2009-12345-001.png Terinzagelegging ontwerpbesluit bestemmingsplan en uitwerkingsplan Mortiere Fase 6A

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat het ontwerpbesluit tot uitwerking van het bestemmingsplan ‘Mortiere’ ex artikel 3.6, lid 1, sub b van de Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de realisatie van fase 6A van het woongebied Mortiere gedurende 6 weken, van 20 augustus t/m 1 oktober augustus 2009 ter inzage ligt bij de vakbalie in het stadskantoor.

Het uitwerkingsplan, dat eveneens ter inzage ligt, heeft betrekking op een deel van de westelijke zijde van het woongebied (direct achter het ROC-gebouw), biedt plaats aan vier rijen woningen met in totaal 56 woningen en omvat de bestemmingen ‘Wonen’, ‘Verkeer’, ‘Tuin’ en ‘Groen’.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen binnen de genoemde periode is het noodzakelijk vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 52 25.

Reeds eerder ingediende zienswijzen (vanaf 31 juli 2009) worden geacht tijdig te zijn ingediend.

Belanghebbenden lopen het risico niet-ontvankelijk te worden verklaard in hun beroep bij de administratieve rechter als redelijkerwijs aan hen kan worden verweten dat zij tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren hebben gebracht.

Naar boven