stcrt-2009-12280-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Kom Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 20 augustus tot en met 30 september 2009 bij de Publiekszaken (Leeuwenbrug 81) bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en bij de Bibliotheek en Wijkwinkel Bathmen, (Schoolstraat  13, Bathmen) ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan Kom Bathmen

U kunt het plan ook inzien op de website: www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan Kom Bathmen wordt globaal begrensd door de Koekendijk, Traasterdijk en Hogeweg aan de noordzijde; door de Bergakker, Deventerweg, Vogelzangsteeg en Woertmansweg aan de westzijde, door de Schipbeek aan de zuidzijde en door de Looenkweg aan de oostzijde.

De bestemmingsplannen die nu voor de kom van Bathmen gelden, zijn verouderd en niet meer actueel. Om deze redenen maakt de gemeente voor het gebied een nieuw bestemmingsplan.

Daarnaast zijn drie locaties uit het recent vastgestelde Masterplan centrum Bathmen als wijzigingsgebied opgenomen.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mevrouw Ruiter van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 694219.

Naar boven