stcrt-2009-12258-001.png Terinzagelegging bestemmingsplan Gravekoopsedijk 1a te Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 20 augustus 2009 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerp ter inzage ligt van het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan van Gravekoopsedijk 1a te Reeuwijk’.

Dit bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Agrarische doeleinden, agrarisch hulp- en nevenbedrijf’ in de bestemming ‘Woondoeleinden’.

Het ontwerp van het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis gedurende openingstijden. Een digitale versie van het ontwerp van het bestemmingsplan is in te zien via de website van de gemeente Reeuwijk: www.reeuwijk.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk (wat onze voorkeur heeft) en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, Postbus 3, 2810 AA Reeuwijk. Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw C. de Zoete, telefoonnummer (0172) 522469 (ma, do en vrijdagochtend).

Naar boven