stcrt-2009-12257-001.png Voorbereiding projectbesluit percelen Telefoonweg Stadskanaal

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal bekend dat zij een het volgende projectbesluit voorbereiden. De bouw van een woning met garage op een perceel aan de Telefoonweg ter hoogte van Metzlaantje 1 en 3 in Musselkanaal en samenhangend daarmee het wijzigen van de agrarische bestemming van het perceel Telefoonweg 4 in een woonbestemming.

Ter inzage

Conform de inspraakverordening wordt het voorontwerp plan gedurende zes weken ter inzage gelegd. Het plan kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het ontwerpbesluit is ook digitaal te raadplegen op www.stadskanaal.nl, onder politiek&organisatie, plannen en projecten.

Inspraak

Gedurende de periode van 20 augustus tot en met 30 september 2009 bestaat de mogelijkheid voor een ieder om schriftelijk of mondeling een inspraakreactie in te brengen. Een schriftelijke reactie kunt u zenden aan de gemeente Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer Metselaar, T (0599) 631 642.

Stadskanaal, 19 augustus 2009

Naar boven