stcrt-2009-12225-001.png Terinzagelegging projectbesluit DORC bouw bedrijfspand Kerkweg Zuidland, Bernisse

Op 28 juli 2009 heeft het college van burgemeester en wethouders van Bernisse met toepassing van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit DORC vastgesteld ten behoeve van de bouw van een bedrijfspand inclusief bedrijfswoning op het perceel gelegen aan de Kerkweg te Zuidland, kadastraal bekend gemeente Bernisse, sectie B, nummer 445.

Het projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 14 augustus gedurende een periode van zes weken (tijdens de kantooruren tussen 9.00 en 16.00 uur of op afspraak) ter inzage in het gemeentehuis van Bernisse te Abbenbroek.

Indien inzage is gewenst buiten de genoemde openingstijden, dan kan een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte op telefoonnummer 0181-667224. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.gemeentebernisse.nl.

Belanghebbenden kunnen binnen de genoemde termijn beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Rechtbank Rotterdam. Voor nadere informatie over het plan (dan wel het indienen van mondelinge zienswijzen) kan een afspraak worden gemaakt via bovenstaand telefoonnummer.

Naar boven