stcrt-2009-12155-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Zandvoort-Recreatiepark’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zandvoort maken bekend dat overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 14 augustus 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Zandvoort-Recreatiepark’.

Plangebied

Het plangebied betreft

  • het Sunparks terrein (voorheen Center Parcs Park);

  • locatie van de garage aan de Burgemeester van Alphenstraat 102;

  • gedeeltelijke Burgemeester van Alphenstraat en gedeeltelijke Van Lennepweg.

  • gemeentelijk terrein tegenover de clusterschool aan de J.P. Thijsseweg (bekend als vm Woelwatersterrein)

Conserverend plan met uitzondering van twee mogelijke ontwikkelingen

Gekozen is voor een conserverend bestemmingsplan. Dit houdt in, dat de feitelijke situatie van het Sunparks terrein als zodanig zal worden bestemd. Naast deze feitelijke situatie worden in het bestemmingsplan twee nieuwe ontwikkelingen onder voorwaarden mogelijk gemaakt. Ter plaatse van de garage aan de Burgemeester van Alphenstraat 102 is een wijzigingsbevoegdheid ten behoeve van de bestemming Cultuur en ontspanning, Recreatie of Sport opgenomen. Ter plaatse van de locatie vm Woelwatersterrein is tevens een wijzigingsbevoegdheid opgenomen ten behoeve van de bestemming Cultuur en ontspanning, Recreatie of Sport. De wijzigingsbevoegdheden mogen slechts worden toegepast als wordt voldaan aan de in het bestemmingsplan genoemde voorwaarden.

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding (plankaart), toelichting en regels ligt gedurende de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis aan de Swaluëstraat 2 en in de openbare bibliotheek aan de Prinsesseweg 34 te Zandvoort. De stukken zijn daarnaast te raadplegen op de gemeentelijke website www.zandvoort.nl.

Gedurende de termijn van de terinzageligging kan door een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen naar voren worden gebracht. Schriftelijk dienen zienswijzen naar voren gebracht te worden bij de gemeenteraad van Zandvoort, Postbus 2, 2040 AA Zandvoort. Voor mondelinge reacties kan een telefonische afspraak worden gemaakt met mevrouw E. Fennema of mevrouw S. Koenes van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefonisch bereikbaar onder het algemene nummer: 023-5740 100.

Naar boven