Goedereede

Vaststelling projectbesluit artikel 3.10 Wro (parkeerplaats In ’t Hof te Goedereede)

Voor parkeerterrein In ’t Hof te Goedereede geldt het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 1e herziening’. Volgens het bestemmingsplan heeft het perceel de bestemming Dagrecreatieve doeleinden, volkstuinencomplex (dRvt3). De gevraagde functieveranderingen – conform het bij dit besluit behorende schetsplan – naar Verkeersdoeleinden en voor het vlak voor de papierinzamelcontainer in Maatschappelijke doeleinden passen niet binnen het geldende bestemmingsplan. De gemeente kan hiervan afwijken door een projectbesluit te nemen.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede maken op grond van het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat op 30 juni 2009 het projectbesluit is genomen voor de realisering van een uitbreiding van de parkeerplaats en de realisering van een plaats voor een papierinzamelcontainer, vooruitlopend op de vaststelling van een bestemmingsplan.

Het projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 10 augustus 2009 tot en met 21 september 2009 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Goedereede, Tramlijnweg 2 te Goedereede. Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en die tijdig hun zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen een beroepschrift indienen bij de Rechtbank te Rotterdam, sector Bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u dit wilt voorkomen, dan moet u – naast een beroepschrift – ook een gemotiveerd verzoek om een voorlopige voorziening te treffen sturen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Rotterdam, sector Bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen, is griffierecht verschuldigd.

Vanaf 10 augustus 2009 kunt u het projectbesluit (de kaarten en de teksten) ook via de website www.goedereede.nl raadplegen en downloaden.

Naar boven