stcrt-2009-12118-001.png Vaststelling Projectbesluit ‘Papenveer 25 t/m 33 te Hauwert’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het projectbesluit ‘Papenveer 25 t/m 33 te Hauwert’ op 4 augustus 2009 door het college van burgemeester en wethouders van Medemblik is vastgesteld. Het vastgestelde projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 14 augustus 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Het projectbesluit omvat het realiseren van vijf woningen in het woningbouwplan Papenveer-Noord in Hauwert. Het betreffende perceel is in het bestemmingsplan aangewezen voor de bouw van twee twee-onder-één-kap-woningen. Met het projectbesluit wordt dit gedeelte van het bestemmingsplan buiten toepassing verklaard en wordt het mogelijk om vijf woningen te realiseren.

Inzage

Het vastgestelde projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien aan de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. Tevens is het vastgestelde projectbesluit en bijbehorende stukken in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp Ruimtelijke ordening − Ruimtelijke ordening − Procedures.

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan binnen een termijn van zes weken, ingaande op de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, door degenen die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht met betrekking tot het ontwerpbesluit en door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen kenbaar hebben gemaakt, beroep tegen dit besluit worden ingesteld bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank, postbus 251, 1800 BG te Alkmaar.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en tenminste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, alsmede de motieven van het beroep.

Naar boven