stcrt-2009-12109-001.png Goedkeuring 7e wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied Eijsden’

Burgemeester en wethouders van Eijsden maken ingevolge het bepaalde in artikel 11 lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Limburg bij besluit van 21 juli 2009 goedkeuring hebben verleend aan de door burgemeester en wethouders vastgestelde 7e wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Eijsden’.

Deze wijziging heeft betrekking op het planologisch uitbreiden van een agrarisch bouwblok aan de Pletsgatweg ongenummerd te Mesch, om de verplaatsing van een rundveebedrijf aan Op den Dries 4 mogelijk te maken naar de uit te breiden locatie aan de Pletsgatweg.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het wijzigingsplan liggen met ingang van 14 augustus 2009 gedurende zes weken ter inzage in kamer 2.04 van het gemeentehuis a/d Breusterstraat 27 te Eijsden. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Buiten deze openingsuren kunt u de voornoemde stukken uitsluitend op afspraak inzien.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden (volgens de wet uitsluitend mogelijk voor degenen die over de vaststelling van het wijzigingsplan zienswijzen bij burgemeester en wethouders hebben ingediend) beroep instellen tegen het goedkeuringsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, te 2500 EA Den Haag.

Degenen die beroep instelt kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en daarmee verband hebbende wijzigingsplan, treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Indien binnen de gestelde termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Eijsden, 11 augustus 2009

Naar boven