stcrt-2009-12097-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Brede School, Lith-Oost’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lith maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Brede School, Lith-Oost’ met ingang van maandag 24 augustus 2009, gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerp voorziet in een planologisch-juridische regeling voor de realisatie van een Brede School in het plangebied Lith-Oost. In de Brede School zullen de volgende functies een plek krijgen: basisschool, peuterspeelzaal, kinderopvang, thuiszorg, bibliotheek en de sporthal.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen tijdens genoemde termijn ter inzage op het gemeentehuis te Lith. Het gemeentehuis is geopend van 9:00 uur tot 11:00 uur op maandag, dinsdag en vrijdag. Op woensdag is het gemeentehuis geopend van 14:00 uur tot 15:30 uur en op donderdagavond van 17:00 uur tot 19:00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is tijdens de genoemde termijn daarnaast in te zien bij de openbare bibliotheek en het gemeentehuis te Oss. Tenslotte is het ontwerpplan digitaal raadpleegbaar op www.lith.nl onder digitaal loket; verordeningen/beleidsnotities; geldende bestemmingsplannen.

Gedurende genoemde termijn van zes weken (dus tot en met 4 oktober 2009) kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp schriftelijk of mondeling kenbaar maken onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Brede School, Lith-Oost’ bij de gemeenteraad, postbus 10.000, 5397 ZZ Lith. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, moet u – ook binnen genoemde termijn – telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Landelijk Gebied, bereikbaar via (0412) 62 9236.

Naar boven