stcrt-2009-12087-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Gezondheidszorgcentrum de CEL’

In navolging op de publicatie van 16 juli 2009 maken Burgemeester en wethouders van Dinkelland bekend dat in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 14 augustus 2009 voor een ieder voor de periode van 6 weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Gezondheidszorgcentrum de CEL’ ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken kon al tijdens de openingsuren in het gemeentehuis te Denekamp worden ingezien. Nu is ook het ontwerp te raadplegen via www.dinkelland.nl, onder Bestuur, Beleid en Organisatie.

Het (ontwerp)bestemmingsplan ‘Gezondheidszorgcentrum de CEL’ biedt een actuele regeling voor het realiseren van een Centrum Eerstelijnsgezondheidszorgcentrum in combinatie met zorgtoegankelijke appartementen op de locatie Molenstraat–Denekamperstraat in Ootmarsum.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij de gemeenteraad van Dinkelland. Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar van de afdeling Vergunningen, tel. 0541-854100. Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Indieners van zienswijzen worden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze nader toe te lichten ten overstaan van een hoorcommissie, bestaande uit leden van de gemeenteraad. Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken dient u dit bij uw schriftelijke of mondelinge zienswijze aan te geven.

Naar boven