stcrt-2009-12080-001.png Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Bedrijvengebied Slabbecoornpolder-Welgelegen, 3e herziening

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling maakt, krachtens door burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, bekend dat met ingang van 14 augustus 2009 op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Bedrijvengebied Slabbecoornpolder-Welgelegen, 3e herziening. Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingsuren in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website www.tholen.nl, rubriek Actueel, onderdeel Bekendmakingen.

De herziening van het bestemmingsplan Bedrijvengebied Slabbecoornpolder-Welgelegen betreft een bestemmingsplan welke tot doel heeft het bedrijventerrein Welgelegen II te Tholen uit te breiden met ca 5,6 ha uitgeefbaar terrein.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent de ontwerpen kenbaar maken bij de gemeenteraad van Tholen, Hof van Tholen 2 te 4691 DZ Tholen. Voor inlichtingen over een en ander of voor het maken van een afspraak omtrent het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren bellen naar de de heer mr. G. Vos van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0166-668327/06-28765013.

Tholen, 13 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Tholen,

namens dezen:

het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling,

G. Vos.

Naar boven