stcrt-2009-12060-001.png Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplanprocedure Veghels Buiten

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Veghel bekend dat zij een herziening voorbereiden van het bestemmingsplan Landelijk gebied voor het gebied van de oude ontginningen.

De herziening heeft betrekking op de vertaling van de uitgangspunten van het Masterplan Veghel Zuidoost (Veghels Buiten) naar het bestemmingsplan Oude ontginningen.

Betreffende dit voornemen zullen geen stukken ter inzage worden gelegd. Er bestaat ook geen gelegenheid tot het indienen van zienswijzen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Er zal op een nader te bepalen tijdstip een (voor)ontwerpbestemmingsplan ter visie worden gelegd op het stadhuis en de bibliotheken van Veghel en Erp, waarbij dan wel eveneens bekend wordt gemaakt op welke manier een reactie op het plan kan worden gegeven.

De tervisielegging van een (voor)ontwerp wordt o.a. bekend gemaakt via de Stadskrant Veghel en de gemeentelijke website www.veghel.nl.

Veghel, 12 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven